Casos d’èxit

Aquí tens una selecció de casos dels nostres clients

Zurich – Forces de vendes
Agents i Corredors al nostre abast

Ommnio s’ha convertit en un dels principals canals de comunicació amb els nostres agents, corredors i també els equips comercials de Zurich, per poder traslladar informació important de manera instantània. Això ens permet guanyar agilitat i tenir els nostres mediadors informats en tot moment sobre notícies de la companyia, iniciatives, formacions o qualsevol esdeveniment importan. A més, aquesta eina ens ajuda a tenir més control sobre quantes persones reben i llegeixen les comunicacions que enviem i ens permet enviar recordatoris en cas que sigui necessari.

Els administradors podem mesurar l’activació d’usuaris i com interactuen, d’aquesta manera analitzem l’efectivitat dels nostres missatges.

En el cas dels agents també és un mitjà de contacte directe amb el nostre equip comercial on poden intercanviar opinions, comentar dubtes o deixar suggeriments. I no només això, també és un canal actiu entre agents que permet que s’ajudin entre ells

Gomà Camps – Manufactura
97% dels empleats hi accedeix cada setmana

“Hem estalviat 1,5 jornades per setmana en tasques de baix valor del dia a dia a Recursos Humans. És un estalvi de milers d’euros a l’any. Si també comptéssim processos repetitius periòdics, l’estalvi seria fins i tot més gran.”

Els treballadors estan contents: poden consultar la nòmina en qualsevol moment, enviar documents d’alta, de baixa o accident, parlar amb companys i responsables.

No sabem què hauríem fet amb la COVID-19 sense Ommnio. Ens vam poder comunicar, enviar els certificats de mobilitat… Ha estat brutal. No sabem si haguéssim pogut seguir amb la nostra activitat sense Ommnio.”

IMQ Igurco – Salud
L’enquesta d’Igualtat va aconseguir un 97% de lectura a Ommnio contra 47% de l’e-mail

Ommnio ha aportat una digitalització de processos i de comunicació que ha millorat la gestió i l’organització de tasques.

Volíem proporcionar als treballadors una eina que complís amb totes les garanties relatives al tractament de dades de caràcter personal.

El 85% de la plantilla accedeix a les converses d’IMQ Igurco a Ommnio diàriament. Analitzat per setmanes, el percentatge de participació augmenta fins al 93%.

Pulim – Facility services
Les automatitzacions ens han permès prescindir d’ 1 lloc de feina per prejubilació

“L’interès inicial de Pulim per Ommnio es centrava en la possibilitat d’integrar el Bot de registre de jornada amb l’ERP. Però de seguida vam veure altres avantatges”.

La gestió del dia a dia podia ser optimitzada fent grups de xat amb els equips de treball, coordinant tasques, localitzant personal per fer extres… la comunicació en general millorava de manera exponencial! Vam decidir també fer servir el Docubot per a l’enviament de nòmines, enlloc de l’e-mail o del correu ordinari.

La signatura digital de documents també ens ha estalviat centenars de desplaçaments entre gestors i treballadors. La dispersió geogràfica dels nostres empleats és considerable, així que hem resolt un altre problema endèmic.